I’MI streeft naar wereldwijde erkenning en erkenning van de bijdrage van migranten aan de zogenaamde ‘adoptie-maatschappijen’. Het uitgangspunt is het creëren van een educatie en bewustzijn waarin tolerantie, emancipatie, duurzaamheid en wederzijds respect de belangrijkste factoren zijn om tot positieve wederzijdse beïnvloeding te komen. Dit is altijd gebaseerd op argumenten om een ​​goede relatie en een leefbare toekomst tussen en in gemeenschappen te bevorderen.

Om de doelstellingen te bereiken, komen jeugdwerkleden elke eerste vrijdag van de maand samen om de activiteiten en projecten die resulteren in het jaarlijkse jeugdwerkplan te bespreken, voorbereiden, evalueren en plannen. Dit jeugd voor jeugdplan heeft lokale, provinciale, nationale en internationale gevolgen. De resultaten van alle activiteiten van de afgelopen vijftien jaar hebben aangetoond dat het I’MI tegenwoordig actief is of het heeft ‘I’MI transnationale overslagpunten’ in bijna elk land van de Europese Unie en sommige Oost-Europese landen, de Maghreb-landen, Latijns – Amerika, Turkije en het Midden-Oosten. Verder heeft Institute I’MI talloze institutionele contacten in politiek, universiteiten en andere: onderwijsinstellingen, NGO’s, vakbonden, politieke jeugdorganisaties, overkoepelende jeugdorganisaties en vrouwen voor Europa.
De laatste jaren is I’MI zeer actief geworden op institutioneel niveau, het biedt, bereidt en implementeert Europese, transnationale congressen, projecten, bijeenkomsten, seminars en workshops binnen elk van de zeven afdelingen. Dit heeft geresulteerd in een zeer breed netwerk van formele en informele contacten.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP